Het is nu di 20 aug 2019, 03:22


Melding ‘Kan niet laden’

Alles over de Opel Ampera-e (& Chevrolet Bolt)
  • Auteur
  • Bericht
Offline

PMar

Newbie

  • Berichten: 3
  • Geregistreerd: ma 17 dec 2018, 07:40
  • km-stand: 3000
  • Lifetime: 20
  • Auto: Ampera-e

Melding ‘Kan niet laden’

Berichtdi 18 dec 2018, 21:22

Ik rijd een Ampera-E sinds november.
Sinds kort heb ik een probleem met het aansluiten van de laadkabel; de kabel wordt niet gelocked aan de auto en de melding ‘kan niet laden’ verschijnt op het display.
Eerst gebeurde het af en toe maar sinds dit weekend continue foutmelding.
Snelladen en via ‘de stopcontact-kabel’ gaat gelukkig nog wel.

Iemand ervaring hiermee? En nog belangrijker; hoe dit op te lossen?
Vrijdag naar de garage maar ik ben bang dat ze het niet meteen weten op te lossen (reaktie aan de telefoon gaf me niet veel hoop).


Offline

tofelec

Stamgast

  • Berichten: 338
  • Geregistreerd: vr 15 jul 2016, 19:35
  • km-stand: 100027
  • Lifetime: 12
  • Auto: Ampera

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtwo 19 dec 2018, 06:34

aan een laadpal met jouw eigen T2 kabel? mischien het schuld aan de proximitie of control pin in jouw kabel die slecht verbonden is...


Offline

PMar

Newbie

  • Berichten: 3
  • Geregistreerd: ma 17 dec 2018, 07:40
  • km-stand: 3000
  • Lifetime: 20
  • Auto: Ampera-e

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtwo 19 dec 2018, 08:11

Inderdaad mijn laadkabel. Eerst aan auto maar ook eerst aan laadpaal (thuis en openbaar) geprobeerd maar altijd storing. Welke van de verschillende contactpunten is de control pin?


Offline

Ferry34

Vaste klant

  • Berichten: 165
  • Geregistreerd: za 30 dec 2017, 19:01
  • km-stand: 70000
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtza 22 dec 2018, 19:29

- probeer eerst een andere kabel zou ik zeggen


Offline
Avatar gebruiker

HenryAmpera

Harde kern

  • Berichten: 988
  • Geregistreerd: vr 23 jan 2015, 10:21
  • Woonplaats: Deventer
  • km-stand: 169520
  • Lifetime: 20
  • Auto: Ampera

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtvr 02 aug 2019, 16:07

Shermanviz schreef:Als ik in Chrome of Safari bij het forum probeer te komen lukt dat me niet. Ik krijg in Chrome het bijgaande scherm te zien.

Via Tor Browser gaat het prima. Iemand enig idee wat er aan de hand is?
:eh: Ik heb beide, maar gebruik eigenlijk altijd Firefox.... Zal het vanavond thuis eens checken...


Offline
Avatar gebruiker

HenryAmpera

Harde kern

  • Berichten: 988
  • Geregistreerd: vr 23 jan 2015, 10:21
  • Woonplaats: Deventer
  • km-stand: 169520
  • Lifetime: 20
  • Auto: Ampera

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtvr 02 aug 2019, 16:08

Shermanviz schreef:Als ik in Chrome of Safari bij het forum probeer te komen lukt dat me niet. Ik krijg in Chrome het bijgaande scherm te zien.

Via Tor Browser gaat het prima. Iemand enig idee wat er aan de hand is?

:silent: Overigens zijn de admins wel onoplettend geweest met het samenvoegen van deze 2 topics.... :crazy:


Offline
Avatar gebruiker

Poul

Moderator

  • Berichten: 2002
  • Geregistreerd: vr 18 mei 2012, 21:15
  • Woonplaats: Rotterdam
  • km-stand: 139000
  • Lifetime: 18
  • Auto: Ampera

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtza 03 aug 2019, 00:06

HenryAmpera schreef:
Shermanviz schreef:Als ik in Chrome of Safari bij het forum probeer te komen lukt dat me niet. Ik krijg in Chrome het bijgaande scherm te zien.

Via Tor Browser gaat het prima. Iemand enig idee wat er aan de hand is?

:silent: Overigens zijn de admins wel onoplettend geweest met het samenvoegen van deze 2 topics.... :crazy:

Onderwerpen zijn toevallig dit keer niet samengevoegd door admins ... :think: :o :o
Sinds 9 december 2013 model 2013; Lithium White met Jet Black bekleding, navigatie, Opel Eye, Xenon 5000k. ;)


Offline
Avatar gebruiker

HenryAmpera

Harde kern

  • Berichten: 988
  • Geregistreerd: vr 23 jan 2015, 10:21
  • Woonplaats: Deventer
  • km-stand: 169520
  • Lifetime: 20
  • Auto: Ampera

Re: Melding ‘Kan niet laden’

Berichtza 03 aug 2019, 21:42

Poul schreef:
HenryAmpera schreef:
Shermanviz schreef:Als ik in Chrome of Safari bij het forum probeer te komen lukt dat me niet. Ik krijg in Chrome het bijgaande scherm te zien.

Via Tor Browser gaat het prima. Iemand enig idee wat er aan de hand is?

:silent: Overigens zijn de admins wel onoplettend geweest met het samenvoegen van deze 2 topics.... :crazy:

Onderwerpen zijn toevallig dit keer niet samengevoegd door admins ... :think: :o :o

:crazy: :crazy: Door wie dan??
Het niet willen laden van een Ampera-e + het niet willen laden van een webpagina zijn 2 heel verschillende dingen.... :shh:
P.S. Ik heb overigens met zowel Safari als met Chrome (Op MacOS Sierra) geen enkel probleem.... :angel:



Keer terug naar Ampera-e forum algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten

cron