Het is nu di 31 jan 2023, 22:14


display media op zwart

Alles over de Opel Ampera-e (& Chevrolet Bolt)
  • Auteur
  • Bericht
Offline

Alias

Newbie

  • Berichten: 7
  • Geregistreerd: vr 22 jan 2021, 17:41
  • km-stand: 58000
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

display media op zwart

Berichtzo 23 jan 2022, 10:44

Gisteren 1 dag na de fabrieksgarantie ging de media display op zwart!
Heeft iemand anders hier ervaring met dit probleem?


Offline

RuudSchel

Newbie

  • Berichten: 22
  • Geregistreerd: do 30 nov 2017, 19:37
  • km-stand: 0
  • Lifetime: 0
  • Auto: geen

Re: display media op zwart

Berichtzo 23 jan 2022, 14:41

Ik heb dat heel af en toe.
Bij mij werkt het dan de volgende keer wel gewoon, dus auto uitzetten, uitstappen op slot doen even wachten en opnieuw opstarten.


Offline
Avatar gebruiker

Ruwils

Stamgast

  • Berichten: 327
  • Geregistreerd: zo 02 aug 2020, 16:24
  • km-stand: 30760
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

Re: display media op zwart

Berichtzo 23 jan 2022, 16:44

Ik heb dit tot nu toe slechts één keer gehad. Auto is nieuw gekocht in Augustus 2020. Na de procedure beschreven door RuudSchel werkte het scherm weer en heb ik het daarna nooit meer gehad. Wel duurt het de ene keer wat langer voordat het scherm aangaat dan de andere keer.


Offline

bvs

Newbie

  • Berichten: 14
  • Geregistreerd: vr 26 nov 2021, 22:37
  • km-stand: 91000
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

Re: display media op zwart

Berichtdi 25 jan 2022, 13:51

Alias schreef:Gisteren 1 dag na de fabrieksgarantie ging de media display op zwart!
Heeft iemand anders hier ervaring met dit probleem?


Dit heb ik in de 3 jaar dat ik hem bezit 2 of 3x gehad dat het scherm op zwart ging.

Eén keer kwam het scherm weer terug nadat ik een stukje achteruit reed en weer in de L schakelde.
Laatst bijgewerkt door bvs op wo 26 jan 2022, 11:10, in totaal 1 keer bewerkt.


Offline

Ruben

Bekende

  • Berichten: 76
  • Geregistreerd: do 14 mei 2020, 15:26
  • km-stand: 0
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

Re: display media op zwart

Berichtdi 25 jan 2022, 17:45

Werkt een reset van het infotainment systeem niet? Home en Fast Forward 10 seconden ingedrukt houden.


Offline

RuudSchel

Newbie

  • Berichten: 22
  • Geregistreerd: do 30 nov 2017, 19:37
  • km-stand: 0
  • Lifetime: 0
  • Auto: geen

Re: display media op zwart

Berichtvr 04 feb 2022, 09:36

Ruben schreef:Werkt een reset van het infotainment systeem niet? Home en Fast Forward 10 seconden ingedrukt houden.

Die functie kende ik niet. Dit zal vast ook wel werken en is een stuk gebruikersvriendelijker! Ik zal het volgende keer proberen.


Offline

sgkaai

Newbie

  • Berichten: 4
  • Geregistreerd: vr 12 jan 2018, 13:54
  • Woonplaats: Linschoten
  • km-stand: 90000
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

Re: display media op zwart

Berichtma 07 feb 2022, 16:37

Heb dat regelmatig na snelladen. Inderdaad is het ook bij mij opgelost na een keer herstarten van de auto.


Offline

PeterHoog

Newbie

  • Berichten: 7
  • Geregistreerd: vr 23 okt 2020, 11:52
  • km-stand: 0
  • Lifetime: 0
  • Auto: Ampera-e

Re: display media op zwart

Berichtma 21 feb 2022, 18:16

wat ook werkt is even de achteruit inschakelen. Het beeld van de achteruitrijcamera komt dan op het display. Dan weer vooruit kiezen en het display werkt normaal.



Keer terug naar Ampera-e forum algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten